Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

Basic Life Support | Reanimatie

Deze cursus behandelt reanimatie en EHBO. De cursus is niet specifiek voor duikers bedoeld. Ook niet-duikers kunnen deelnemen, maar voor duikers is de cursus extra belangrijk en een voorwaarde om aan de cursus Rescue Diver te mogen beginnen. Je leert er reanimatie en EHBO en andere zaken, die van belang zijn in een geval jij je om een slachtoffer moet bekommeren.

Deze DAN cursus is de eerste stap op weg naar het Rescue Diver brevet, waarin je medische kennis van levensbelang is. Ook zul jij je buddy een vertrouwd gevoel geven. Daar is hij je zeker dankbaar voor!! Het reanimatieprogramma kan op verschillende manieren gegeven worden - met of zonder optionele vaardigheden, zoals de omgang met Automated External Defibrillators en zuurstof voor noodgevallen.

Duikcentrum de Grevelingen geeft het programma in de meest complete vorm. We zijn van mening dat een compleet programma een betere voorbereiding is om in een noodgeval te handelen en hebben daarom de nodige investeringen gedaan om je tot alle vaardigheden en apparatuur te introduceren.

Het programma duurt een hele dag. Verbandmateriaal en de brevetkosten zijn bij de prijs van de cursus inbegrepen. Als bijkomende kosten dien je rekening te houden met de aanschaf van het DAN-deelnemerboek met DVD (dit om na de cursus te helpen bij het op peil houden van je vaardigheden).

De cursus wordt op elk gewenst moment gegeven. Overweeg om deze cursus te combineren met het DAN Oxygen Provider programma dat een halve dag duurt en jouw kennis vergroot op het gebied van gebruik van zuurstof in noodgevallen. In deze cursus krijg je diepgaande kennis van het belang en het gebruik van zuurstof voor aan het duiken gerelateerde noodgevallen.

Wat heb jij nodig om te starten?

  • goede gezondheid en fit zijn
  • 14 jaar of ouder zijn

Hoe lang duurt de cursus?
De DAN cursus duurt plm. 5 uur

Wat heb je verder nodig?
DAN cursuspakket (zit in de cursusprijs)

Wat kost de cursus?
Voor de prijs klik je hier  en is incl brevettering en cursuspakket

Neem contact op met onze Duikschool

Duikinstructeur Teun Schoemaker

 Email: info@duikschooldegrevelingen.nl

 Mobiel nummer: 0622281624

Wij zijn lid van Hiswa Logo