Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

Duikmateriaal Huren

_________________________________________________________________________

LET OP: Het is momenteel I.V.M de situatie omtrent Covid-19 niet mogelijk om gebruik te maken van verhuur. 
__________________________________________________________________________Als klant verwacht je een goede en deugdelijke uitrusting. Een uitrusting die qua kwaliteit niet onderdoet voor de uitrusting, die je zelf zou aanschaffen. Bovendien is er veiligheid in het spel, dus alles moet oké zijn. Duikcentrum de Grevelingen heeft altijd bekende merken in de verhuur en die vervangen we vrijwel jaarlijks voor nieuwe.

Wil je ook huren? Mail dan naar Duikcentrum de Grevelingen. Doe dit minstens 24 uur van te voren. Na het ontvangen van onze mail voor bevestiging staat je huuraanvraag geregistreerd. Bij afhalen van de gehuurde uitrusting dien je een GELDIG LEGITIMATIEBEWIJS te overleggen. Dit is een rijbewijs, paspoort of identiteitkaart. Daarnaast vragen wij € 50,- borg. De borg kun je eventueel ook met de Pin voldoen.

U dient het gehuurde duikmateriaal een uur voor sluitingstijd gespoeld in te leveren bij de balie van het duikcentrum. We hebben een eigen spoelplaats dus als je even de hangers ophaald dan kan je deze bij ons spoelen. Echter indien u later dan een uur voor sluiting binnen komt dan wordt er een dag extra in rekening gebracht. Dit zal worden verrekend met uw borg. Let op! U tekent hiervoor dat u de spullen op tijd en correct gespoeld retourneerd en akkoord gaat met de voorwaarden van onze retour levering. Helaas gebeurd het regelmatig dat wij dienen te wachten op mensen die niet op tijd zijn. Gezien we een uur nodig hebben om het duikcentrum af te sluiten en 7 dagen in de week geopend zijn in het seizoen, dienen we het materiaal een uur van te voren gespoeld retour te ontvangen.

______________________________________________________

LET OP: Uw reservering wordt bevestigd per mail!
______________________________________________________

-

Reserveringsformulier

Uw gegevens

Ik wil huren

Te huren materiaal (incl. 21% BTW)

€ 14,50

€ 14,50

€ 7,50

€ 17,50

€ 5,50

€ 7,50

€ 14,50

€ 8,50

€ 12,50

€ 29,50

€ 22,50

€ 14,50

€ 39,50

€ 35,00

Eventuele opmerkingen

* Alle goederen worden gehuurd volgens de huurcondities van Duikcentrum De Grevelingen. Deze zijn in te zien op het duikcentrum. De huurder te allen tijden aansprakelijk voor het gehuurde materiaal. De huurder dient de huurgoederen te gebruiken met de normale zorg, ze goed te onderhouden, ze onbeschadigd en schoon weer in te leveren.
Bij eventuele schade worden de kosten aan de huurder doorberekend.

Bij elke reservering wordt 50 euro borg berekend. Tevens dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij het afhalen.

Wij zijn lid van Hiswa Logo