Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

Duikmateriaal Huren

Als klant verwacht je een goede en deugdelijke uitrusting. Een uitrusting die qua kwaliteit niet onderdoet voor de uitrusting, die je zelf zou aanschaffen. Bovendien is er veiligheid in het spel, dus alles moet oké zijn. Duikcentrum de Grevelingen heeft altijd bekende merken in de verhuur en die vervangen we vrijwel jaarlijks voor nieuwe.

Wil je ook huren? Mail dan naar Duikcentrum de Grevelingen. Na het ontvangen van onze mail voor bevestiging staat je huuraanvraag geregistreerd. Bij afhalen van de gehuurde uitrusting dien je een GELDIG LEGITIMATIEBEWIJS te overleggen. Dit is een rijbewijs, paspoort of identiteitkaart. Daarnaast vragen wij € 50,- borg. De borg kun je eventueel ook met de Pin voldoen.

__________________________________________________________________________

LET OP: Uw reservering wordt bevestigd per mail!
__________________________________________________________________________

-

Reserveringsformulier

Uw gegevens

Ik wil huren

Te huren materiaal (incl. 21% BTW)

€ 14,50

€ 14,50

€ 7,50

€ 17,50

€ 5,50

€ 7,50

€ 14,50

€ 8,50

€ 12,50

€ 69,50

€ 89,50

€ 199,00

€ 29,50

€ 22,50

€ 14,50

€ 39,50

€ 35,00

Eventuele opmerkingen

* Alle goederen worden gehuurd volgens de huurcondities van Duikcentrum De Grevelingen. Deze zijn in te zien op het duikcentrum. De huurder te allen tijden aansprakelijk voor het gehuurde materiaal. De huurder dient de huurgoederen te gebruiken met de normale zorg, ze goed te onderhouden, ze onbeschadigd en schoon weer in te leveren.
Bij eventuele schade worden de kosten aan de huurder doorberekend.

Bij elke reservering wordt 50 euro borg berekend. Tevens dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij het afhalen.

Nieuwsbrief

Pashouders & Aanbiedingen

Wij zijn lid van Hiswa Logo