Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

Over PADI

Padi, een begrip over de hele wereld

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is een begrip in de duikwereld. Wereldwijd worden de opleidingen van deze organisatie op dezelfde manier gegeven en eveneens overal erkend. De brevetten zijn ruwweg te verdelen in de sportduikerbrevetten en de professionele divemaster- en instructeurbrevetten.

Het hoofdkantoor van PADI Europe is gevestigd in Zwitserland. Van daaruit wordt streng gekeken of overal aan de kwaliteit van de opleidingen wordt voldaan. PADI beschikt over een keur aan opleidingsmaterialen, die helder en overzichtelijk genoemd mogen worden. Samen met de standaards voor elke opleiding leidt dat tot een plezierig manier van opleiden, die garant staat voor een goede maar vooral ook plezierige cursus.

PADI vind je in vrijwel elk land ter wereld en dat maakt het systeem overzichtelijk en overdraagbaar. Zo kun je in het ene land een deel van je brevet doen en het andere deel aansluitend in een ander (vakantie)land. Maar je kunt natuurlijk ook aansluitend het gehele brevet halen bij Duikcentrum de Grevelingen. Onze PADI-instructeurs zijn ervaren in het lesgeven en hebben zelf vele honderden duiken over de gehele wereld gemaakt. Ook beschikt Duikcentrum de Grevelingen over een PADI-Staffinstructor.

Neem contact op met onze Duikschool

Duikinstructeur Teun Schoenmaker

 Email: info@teun.pro

 Mobiel nummer: 0622281624

Wij zijn lid van Hiswa Logo