Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

Advanced Adventurer Diver

Een zelfstandige duiker

De juiste cursus voor de Open Water Diver die dé vervolgcursus voor Gevorderde Duiker wil volgen. Deze cursus bereidt jou voor op meer praktische kennis op vele gebieden van het duiken. Natuurlijk is deze cursus ook een aanrader, als je eens in het buitenland wilt duiken, waar je met dit brevet als zelfstandig duiker wordt aangemerkt. In deze cursus maak je kennis met een aantal specialisaties als Diepduiken, Onderwateroriëntatie, Nitroxduiken, Stromingsduiken ( of Droogpakduiken) en leer je perfect uitgetrimd te duiken. In deze cursus, die ondersteund wordt met een fraai leerboek, maak je 5 duiken. De duur van de cursus is 2 - 3 dagen.

Wat heb jij nodig om te starten?

  • goede gezondheid en fit zijn
  • 14 jaar of ouder zijn
  • Een medische goedkeuring voor de duiksport

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus maak je kennis met vijf specialties binnen de duiksport te weten: Peak Performance Buoyancy (Perfect Trimmen), Diep Duiken, Onderwaternavigatie, Stromingsduiken (of Droogpakduiken) en Nitroxduiken.

Hoe lang duurt de cursus?
De Advanced Adventurer Diver cursus duurt minimaal twee dagen.

Wat heb je verder nodig?
Advanced Adventurer leerboek

Wat kost de cursus?
Voor de prijs klik je hier 

Advanced Adventurer Diver PLUS
Wellicht wil je wat meer ervaringsduiken hebben als jij jouw Advanced Adventurer Diver cursus afsluit. Dat is mogelijk met Advanced Adventurer Diver PLUS. Deze cursus biedt jou extra mogelijkheden. Je maakt nu geen 5 maar 8 duiken waaronder een extra diepe duik, een extra nachtduik én een kennismakingsduik met het volgende brevet: Rescue Diver. De duur van deze cursus is 3 - 4 dagen en is een uitstekende opstap naar het volgende brevet: Rescue Diver

Advanced Adventurer Diver Extra
Wie eens totaal wat anders wil in combinatie met het Advanced Adventurer Diver moet even aandacht schenken aan het EXTRA-pakket. Beleef de sensatie en duik eens met een volgelaatsmasker. Makkelijker ademen door mond én neus, een bredere kijk op de onderwaterwereld en nóg comfortabeler duiken. Te combineren met de Advanced Adventurer Diver cursus of de Advanced Adventurer Diver Plus cursus.

Neem contact op met onze Duikschool

Duikinstructeur Teun Schoemaker

 Email: info@duikschooldegrevelingen.nl

 Mobiel nummer: 0622281624

Wij zijn lid van Hiswa Logo