Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

Suunto Experience Center

AmilcoSports , exclusief importeur van Suunto duikinstrumenten,  is trots om bij Duikcentrum De Grevelingen te Scharendijke het 1e Suunto Experience Center van de Benelux te mogen openen. De opening werd onlangs verricht door Mikko Puuronen (Suunto Finland).
 
Met een opvallende vitrinekast en alle type en varianten Suunto duikcomputers, die je ook nog kunt voelen en uitproberen, geeft het Suunto Experience Center je de beleving en ervaring die je bij Suunto mag verwachten.
 
De speciaal opgeleide medewerkers van het Suunto Experience Center beschikken over een zeer uitgebreide kennis van alle Suunto duikcomputers. Zij kunnen je alles uitleggen over de werking en verschillen in de modellen en hebben de nodige kennis van de software. Natuurlijk beschikt men over de juiste tools en kennis voor service zodat je vaak al direct geholpen kunt worden.
 
Ben je van plan vandaag een Suunto duikcomputer te gaan kopen en mee te nemen? Alle modellen zijn op voorraad. Of test je deze liever eerst eens? Ook daarvoor kan je terecht bij het Suunto Experience Center.
 
Beleef en ervaar Suunto bij Duikcentrum De Grevelingen!


Wij zijn lid van Hiswa Logo