Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

Begeleidingsduik

Onbekend in Zeeland of lang niet gedoken

Het kan natuurlijk zijn, dat jij je brevet in het buitenland gehaald hebt. De Rode Zee, de Malediven of tijdens één van door onze duikinstructeurs georganiseerde duikreizen. Proficiat, want duiken is leuk... overal. Dus ook in Zeeland. Daar moet je ook eens gedoken hebben of je wilt ook je vervolgbrevet halen. Maar je bent onbekend en hebt nog nooit in water gedoken, dat wat minder zicht heeft dan jij gewend bent. Geen probleem, daar hebben wij onze Begeleide Duiken voor.

Het kan ook zijn, dat je een brevet hebt, maar al een langere tijd niet hebt gedoken of je wat onzeker voelt. Ook dan biedt de Begeleide Duik uitkomst. Allereerst wordt de theorie opgefrist. Niet even op de parkeerplaats bij de duikstek, zoals enkele andere duikscholen doen. Nee, rustig met een kop koffie in ons theorielokaal. Als je het weer weet en begrijpt, gaan we op pad.

Onze instructeurs / divemasters zijn ervaren in het begeleiden van deze specifieke situaties, volgen een speciaal gewenningssysteem en laten je daarna de mooiste plekken van het Grevelingenmeer zien.

Stel dat je met je buddy een begeleide duik wilt maken en je hebt allebei een brevet. Boek dan een begeleide duik bij ons. Je betaalt elk dan een begeleide duik met uitrusting. De instructeur maakt jullie wegwijs op een mooie duikstek. 's Middags mag je dan samen met je buddy gaan duiken en je betaalt dan slechts € 39,- voor je duikuitrusting.

Prijzen voor de begeleide duiken: klik hier

LET OP - WAARSCHUWING: een enkele duikschool in Zeeland stuurt geen instructeur of divemaster met je mee als je daar een duik boekt. Dit kunnen dan lager gebrevetteerde duikers zijn. Dit kan verzekeringstechnische consequenties hebben. Onze begeleiders zijn altijd professionals: instructeur of divemaster én zijn verzekerd voor het onwaarschijnlijke geval dat....

Teun Schoemaker

Mobiel 0622281624

Mail voor een afspraak info@duikschooldegrevelingen.nl

Wij zijn lid van Hiswa Logo