Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

HISWA lid

Waarom moet u zakendoen met een HISWA-lid en niet met een ander bedrijf?

HISWA-bedrijven bieden u veel extra’s. U profiteert van aantrekkelijke voordelen.HISWA-bedrijven zijn aangesloten bij HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersport-industrie. HISWA behartigt de belangen van die ondernemers. Zij geven u als duiker optimale zekerheid.

De medewerkers die bij HISWA-bedrijven werken zijn betrouwbaar, vakkundig en duidelijk in hun afspraken. Ze leveren goede producten met een marktconforme prijs en bieden een uitstekende dienstverlening. HISWA Vereniging en ANWB zetten zich samen in om duikers én de bedrijven zekerheid en duidelijkheid te bieden bij hun overeenkomsten. 

Duikers doen zaken met een HISWA-bedrijf. Of u nu een duikopleiding volgt, duikmateriaal koopt of uw duikmateriaal laat onderhouden, als duiker wilt u genieten van uw sport. En niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Een duiksportbedrijf dat lid is van HISWA Vereniging garandeert u dat u zorgeloos kunt duiken. Bij HISWA houden we namelijk van duidelijkheid en zekerheid.

Hoe herkent u een HISWA-bedrijf? Watersportbedrijven die lid zijn van HISWA Vereniging, herkent u aan het rood-wit-blauwe schild met daarin het woord HISWA dat aan de gevel of muur hangt. 

Duikcentrum De Grevelingen is sinds 2014 lid van de Hiswa Duiksport afdeling.

Downloads

  1. › Hiswa convenant ademapparatuur
Wij zijn lid van Hiswa Logo