Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

De Winkel

Scherp geprijsd met een uitstekende service!

Duikcentrum de Grevelingen is al 25 jaar een begrip in de duikmarkt. In onze duikwinkel vind je het grootste assortiment duikartikelen in de regio Zuidwest-Nederland. Daarnaast zijn artikelen als computers, duikpakken, jackets en automaten scherp geprijsd en standaard uit voorraad leverbaar!

Onze winkel is overzichtelijk en ons prijsbeleid is transparant. Zo zijn alle artikelen in onze winkel voorzien van een prijskaartje, zodat je precies weet, waar je aan toe bent. Daarnaast hebben wij diverse duiksets samengesteld met extra scherpe setprijzen!

Wij zijn lid van de Hiswa zodat u verzekerd bent van een meetbare kwaliteit van ons bedrijf.

OPENINGSTIJDEN 2020

Het coronavirus zorgt voor steeds meer bezorgdheid.  Gezien de recente ontwikkelingen vinden wij het belangrijk om u te informeren over wat Duikcentrum de Grevelingen doet, om haar medewerkers gezond en veilig te houden en hoe we onze dienstverlening kunnen garanderen.

Onze grootste prioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van onze relaties, medewerkers en hun familieleden. Om deze reden hebben wij enkele maatregelen genomen die wij hierin noodzakelijk achten.

Zo wordt er, in lijn met de richtlijnen van het RIVM, zoveel mogelijk gevraagd orders per mail of telefonisch te plaatsen. 

We zijn gesloten! We are closed untill futher notice!

De veiligheidsregio verzoekt u ook om niet naar zeeland te komen. Dit omdat de capaciteit niet toereikend is voor onze toeritische bezoeker.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

team de Grevelingen

Wij zijn lid van Hiswa Logo