Duikcentrum de Grevelingen Scharendijke

DAN Instructeur

DAN biedt aan alle duikinstructeurs de mogelijkheid om DAN-Instructeur te worden. In een compacte cursus kun je instructeur op één of alle gebieden worden die DAN aanbiedt. Duikcentrum de Grevelingen heeft als DAN GOLD POINT een DAN Instructor Trainer die deze cursussen aanbieden kan. De DAN IQC bestaat uit zeven modules. Er is een kernmodule die DAN trainingsfilosofie introduceert.

Deze kernmodule dient als introductie voor alle andere DAN Training programma's. De overige programmamodules staan elk voor een individuele trainingsmodule die door DAN geboden wordt. Deelnemers moet gebrevetteerd zijn als Provider voor ze gebrevetteerd kunnen worden als Instructeur voor dat soort cursus. De DAN Oxygen Instructor moet bijvoorbeeld in het bezit zijn van de DAN Oxygen Provider licentie voor hij kan gebrevetteerd worden als DAN Oxygen Instructor.

De DAN Instructor Qualification Course (IQC) traint en leidt gekwalificeerde duikinstructeurs op om duikveiligheid te plannen, te begeleiden, uit te voeren en te stimuleren d.m.v. DAN Trainings Programma's zoals de Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries, Advanced Oxygen First Aid, Remote Emergency Medical Oxygen (REMO2 of Mo2r), Automated External Defibrillator (AED) for Scuba Diving, First Aid for Hazardous Marine Life Injuries en Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies. Bovendien ontwikkelt de cursus rolmodel onderwijstechnieken in de toepassing van eerste hulp bij vermoedelijke duikverwondingen. Kandidaat-Instructeurs krijgen ook de gelegenheid hun kennis met betrekking tot de speciale overwegingen bij het verlenen van eerste hulp uit te diepen.

Voorwaarden voor deelname:

  1. Duikinstructeur in actieve status bij erkende organsatie of Assistent-Instructeur, die MFA of ERF-instructeur is.
  2. Lid zijn (of worden tijdens de cursus) van DAN
  3. Geldig reanimatiebrevet (niet ouder dan 2 jaar) bijv. EFR of MFA.
  4. Geldig Providerbrevet voor de betreffende cursus die je wilt volgen. (niet ouder dan 2 jaar, AED 1 jaar)

Wat kost de cursus?
Voor de prijs klik je hier 

MELD JIJ JEZELF AAN EN OOK NOG 4 ANDERE PERSONEN , DAN DOE JIJ GRATIS MEE !! SPECIALE PRIJS: DAN IQC + AED-instructor + Oxygen Provider Instructor = € 495,-

Neem contact op met onze Duikschool

Duikinstructeur Teun Schoenmaker

 Email: info@teun.pro

 Mobiel nummer: 0622281624

Wij zijn lid van Hiswa Logo